Home
Recepten
Voorgerechten
Pasta & Risotto
Pasta
Rijst en risotto
Hoofdgerechten
Groenten, ei en kaas
Wild en gevogelte
Vis
Vlees
Bijgerechten
Dessert en gebak
Drankjes
Pizza en brood
Pizza
Brood
Het Italiaans menu
Woordenlijst
Tips & tricks
Blog
Zoeken
U bevindt zich hier:
Startpagina
Recepten
Voorgerechten
Voorgerechten
Affettati misti (Vleeswarenplateautje)
Bruschetta
bospaddenstoelen
aubergines
palmkool
Buridda (Vissoep uit Genua)
stokvis
Carciofi (Artisjokken met kruiden en knoflook)
artisjokken
Carciofi con uova (artisjokken met eieren)
artisjokken
Carpaccio
rundvlees
Fagioli bianchi (Witte bonensalade)
bonen
salade
Fiori di zucca ripieni (gevulde courgettebloemen)
courgettes
Insalata caprese (salade van tomaat, mozzarella en basilicum)
Mozzarella
tomaten
Insalata di polpo (salade met octopus)
inktvis
Octopus
Minestrone alle Genovese (Minestrone uit Genua)
Mozzarella (Mozzarella met olijfolie)
Mozzarella
Prosciutto con melone
Salmone al pepe rosa (Gerookte zalm met roze peper)
zalm
Sarde in teglia (Gebakken Sardines)
Sardienen
Stracciatella (Eierbouillon)
eieren
Vellutata di zucchini (Veloutésoep van courgettes
courgettes
Verdure gratinate (gegratineerde groente)
courgettes
aubergines
paprika
Vitello tonnato (Kalfsvlees met tonijnsaus)
kalfsvlees
Zuppa di cozze (Mosselen op z'n Siciliaans)
mosselen
Zuppa di ortiche (Brandnetelsoep met aardappelen uit Sardinië)
aardappelen
Zuppa valdostana (Koolsoep uit het Aostadal)
kool
Zoeken
Home
Recepten
Voorgerechten
Pasta & Risotto
Pasta
Rijst en risotto
Hoofdgerechten
Groenten, ei en kaas
Wild en gevogelte
Vis
Vlees
Bijgerechten
Dessert en gebak
Drankjes
Pizza en brood
Pizza
Brood
Het Italiaans menu
Woordenlijst
Tips & tricks
Blog
Free Joomla templates
by
Ltheme