×
Login
Onthoud mij
Gebruikersnaam vergeten?
Wachtwoord vergeten?
×
Zoeken
Zoek
×
Browse by Category
Voorgerechten
Bijgerechten
Dessert en gebak
Drankjes
Pizza en brood
Brood
Pizza
Hoofdgerechten
Groenten, ei en kaas
Wild en gevogelte
Vlees
Vis
Pasta & risotto
Pasta
Rijst en risotto
info@lekkeritaliaanskoken.nl
Het Italiaanse menu
Woordenlijst
Laatst toegevoegd
Blog
Lekker Italiaans koken
Home
Recepten
Voorgerechten
Pasta & risotto
Pasta
Rijst en risotto
Hoofdgerechten
Groenten, ei en kaas
Wild en gevogelte
Vlees
Vis
Bijgerechten
Dessert en gebak
Drankjes
Pizza en brood
Tips & Trics
Contact
Pizza
Zoeken...
Home
Recepten
Voorgerechten
Pasta & risotto
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Dessert en gebak
Drankjes
Pizza en brood
Tips & Trics
Contact
Pizza
Wild en gevogelte
Cervo al forno (Ovenschotel met hertenvlees)
Een heerlijke overnschotel van hertenvlees met eekhoorntjesbrood of andere bospaddenstoelen, tomaten en verse salie. Om deze smaken volop tot hun recht…
Coniglio con olive taggiasche (Konijn met zwarte olijven)
In de herft en de winter is het jachtseizoen open en daarmee is dat dé periode voor wildgerechten. Dit gerecht…
Faraona al forno (Parelhoen uit de oven)
Voor een feestelijke maaltijd is het parelhoentje uit de oven, bereid met verse salie, rozemarijn en citroen, een goede keuze…
Pollo alla cacciatora (Kip van de jager)
Alla cacciatora of 'op de wijze van de jager' betekent dat het gerecht bereid wordt met tomaten, ui, verse kruiden en…
Recepten
Voorgerechten
Pasta & risotto
Pasta
Rijst en risotto
Hoofdgerechten
Groenten, ei en kaas
Wild en gevogelte
Vlees
Vis
Bijgerechten
Dessert en gebak
Drankjes
Pizza en brood
U bevindt zich hier:
Start
Recepten
Hoofdgerechten
Wild en gevogelte